Beste collega ondernemer,


Jij hebt een bedrijf en wil je dat graag laten groeien?
Wil jij online beter vindbaar worden?
Wil je online adverteren maar weet je niet hoe?

Geen zorgen! Dat doen wij voor je!

Wij kunnen jou bedrijf laten groeien terwijl jij aan het ondernemen bent.

Online zoeken naar bedrijven doet iedereen, en wij kunnen ervoor zorgen dat je bedrijf met je diensten en/of producten beter vindbaar is voor je toekomstige klanten.


Wat is belangrijk bij jouw bedrijfsprofiel?

Door met ons een bedrijfsprofiel aan te maken kunnen wij jou bedrijf op meer dan 30 belangrijke partner sites van Google vindbaar maken. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van websites zoals, Facebook en Google, en wij kunnen ervoor zogen dat jou bedrijf goed geadverteerd word, en op Google zelf hoger in de rangslijst staat.

Het doel van het bedrijfsprofiel op het internet is dat jouw bedrijf goed vindbaar is. Vermeld daarom altijd de adresgegevens van je bedrijf, de URL van je website, de openingstijden en op welk telefoonnummer je bereikbaar bent. Een korte beschrijving van jouw bedrijf en wat foto’s zorgen er daarbij voor dat jouw klanten weten waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen.

We kunnen adverteren op zoekwoorden waar je normaal gesproken niet met je eigen website naar boven komt in de zoekresultaten. Dus als iemand bijvoorbeeld op Google zoekt naar, Badkamer verbouwen, Broodjes zaak, Nieuwe laptop of Tuin meubelen, is de kans groot dat jou bedrijf gezien word, en ziet de klant meteen dat jij één van die diensten of producten levert.

Het doel hiervan is dat potentiële klanten kunnen zien waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen en niet voor een ander.

Dit doen wij graag voor je zodat jij je niet zorgen hoeft te maken over adverteren en of je vindbaar bent op het internet.

038Webdesign neemt je dit uit de handen voor maar €45-, per maand.

Contacteer ons naar de mogelijkheden!